Wednesday, August 29, 2012

Gelinlik stil 2679


Gelinlik stil 2679.




 




ww.gelinlik-dunyasi.com)




yada telefonla (0 216 377 18 28) sipariş verebilirsiniz.




TÜM SİPARİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ




2012 yılı boyunca gelinliğini www.gelinlik-dunyasi.com dan alan herkese abiyelerde % 30 indirim.




Sadece abiye alan herkese ise % 20 indirim…




http://www.gelinlik-dunyasi.com/




http://www.facebook.com/gelinlikdunyasicom




 



Like this:


Be the first to like this.




\

');

$('#wpl-mustlogin').hide().slideDown('fast');

} );

$('#wpl-mustlogin input.input').live( 'focus', function() {

$(this).prev().hide();

}).live( 'blur', function() {

if ( $(this).val() == '' ) {

$(this).prev().show();

}

});

$('#wpl-mustlogin input#wp-submit').live( 'click', function(e) {

e.preventDefault();

$.post( 'http://gelinlikdunyasi.wordpress.com/wp-admin/admin-ajax.php', {

'action': 'wpl_record_stat',

'stat_name': 'loggedout_login_submit'

}, function() {

$('#wpl-mustlogin form').submit();

} );

});

$('#wpl-mustlogin a#wpl-signup-link').live( 'click', function(e) {

e.preventDefault();

var link = $(this).attr('href');

$.post( 'http://gelinlikdunyasi.wordpress.com/wp-admin/admin-ajax.php', {

'action': 'wpl_record_stat',

'stat_name': 'loggedout_signup_click'

}, function() {

location.href = link;

} );

});

})

})(jQuery);

/* ]]> */

‘Kıvanç Tatlıtuğ’ Olayında Gelinen Son Nokta

‘Kıvanç Tatlıtuğ’ Olayında Gelinen Son Nokta

Yoğurt Çorbası Nasıl Yapılır Tarifi Çorba Çeşitleri Çorbalar Çorba Tarifleri







Yoğurt Çorbası Nasıl Yapılır Tarifi Çorba Çeşitleri Çorbalar Çorba Tarifleri, Yemek Tarifleri, Yoğurtlu Çorba, Yoğurt Çorbası Tarifi, Yoğurt Çorbası Oktay Usta tarifleri, Yoğurt Çorbası Malzemeleri, Yoğurtlu Çorba, Yoğurtlu Çorba Tarifi.











Yoğurt Çorbası Tarifi






Malzemeleri: 
































  • Bir kase orta boy yoğurt






























  • Bir avuç pirinç






























  • İki kaşık un






























  • Bir yemek kaşığı nane






























  • İki yemek kaşığı tereyağı






























  • Bir çay kaşığı kırmızı pul biber






























  • Altı su bardağı su



































Yapılışı






Yıkanıp ayıklanan pirinç kaynamakta olan suya atılır,  yumuşayıncaya kadar pişirilir. 






Diğer tarafta yoğurdun içine un ilave edilerek iyice çırpılır. 






Yavaş yavaş, çevire çevire pirinçli suya ilave edilir. 






Kaynayana kadar çevirme işlemine devam edilir. 






5 dakika kadar kaynadıktan sonra ateşin altı kapatılır.






Servis edileceği zaman üzerine hafifçe kızdırılmış tereyağında çevrilmiş kırmızı pul biber ve nane ilave edilir.



Sunday, August 26, 2012

Örgü Bayan Şal Modeli Yapılışı



Sponsor Bağlantıları

Örgü Bayan Şal Modeli Açıklamalı
Örgü Bayan Şal Modeli Yapılışı


rg Bayan al Modeli
Şık bir şal örneği…


Modelin Yapılışı
Şalın tümü motiflerden oluşur. Uç kısmından 2 veya 3 motifle başlanacak. Kenarlarda motif ilavesi ile arttırımlar sağlanarak en geniş, kenara kadar örülecek. Model, 2 motifle başlanıp, en geniş kenarı 2 m, yüksekliği 1 m olana dek motiflerin birleştirilmesiyle meydana gelmiştir. MOTİF: 16 zincir çekilecek, birleştirilerek daire oluşturulacak. Daire üzerine 20 sık iğne yapılıp 16 zincir çekilecek. 5′inci sık iğneye, sabitlenerek bu şekilde 20 sık iğne 5′e bölünerek 4 taç yaprağı yapılacak, ikinci motif de aynı sayılarla başlayacak. Yaprakları oluşturulurken çekilen 16 zincirin 8′ i çekilecek. Birinci motif yaprağının 8′inci zinciri ile birleştirilecek. Daha sonra 8 zincir daha çekilip orta daireye sabitlenerek 2′inci motifin bir yaprağı meydana gelecek. Bu şekilde diğer motifler de yapılarak birleştirilecek. Tüm şalın kenarları tığlanarak şal bitirilecek.


Bir önceki yazımız olan Örgü Kalem Şal ve Yapılışı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.


Sponsor Bağlantıları


« Örgü Bayan Şal Modeli Tarifi   |  
Örgü Omuz Şalı Anlatımlı »



Yorumlar

Wednesday, August 22, 2012

Açıklamalı Lastik Örgü Kazak Modeli



Sponsor Bağlantıları

Açıklamalı Lastik Örgü Kazak Modeli




Sponsor Baglantilari



rg Kazak Modeli
RENK NO: 4515 (4 yumak)6964 (3 yumak)
ŞİŞ NO: 3,5
TIĞ NO: 2,5
ÖRGÜ ŞEKLİ: 4+4 lastik örgü, düz örgü, pirinç örgü, fıstık, zincir





Modelin Yapılışı
ALT PARÇA:4515 renk no.lu iplikle 148 ilmek başlanarak 21 cm 4+4 lastik örülüp bitirilir. Aynı ölçülerde bir parça daha örülerek her iki taraftan birbirlerine dikilir.
ÜST PARÇA:4515 renk no.lu iplikle 140 ilmek başlanarak 3 cm pirinç örülür. 6964 renk no.lu ipliğe geçilerek bütün ilmekler düz örgü örülerek devam edilir. Toplam 21 cm örülerek her iki taraftan 14′er ilmek kesilip, kalan 112 ilmekle örgüye devam edilir.
Toplam 54 cm örülerek 2 ilmekte bir 1 dolama yapılır. Arka sırada dolanıp yapılan ilmekler serbest bırakılarak ajur oluşturulur. 2 sıra daha örülerek bütün ilmekler bir defada kesilip, bitirilir. Bu ölçülerde 1 parça daha örülür.
Üst parçalar ikiye katlanarak pirinç örgü örülen her iki tarafından 4+4 lastik örülen parçaya üst beden olarak 8 cm boyunda dikilir.
Kol ağızlarına 4515 renk no.lu iplikle 1 sıra sık iğne yapılır.
4515 renk nolu iplikle 50 cm uzunluğunda 2 adet kordonet yapılır.
Kordonetlerin uçlarına 8 adet zincir çekilerek içleri her biri 8′er dolgu olacak şekilde 5 adet yaprak örülüp dikilerek model tamamlanır.


Bir önceki yazımız olan Değişik Bayan Kazak Modelleri başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.



Sponsor Bağlantıları


« Moda Abiye Modelleri   |  
Yeni İğne Oyası Modelleri »



Yorumlar

Tuesday, August 21, 2012

BUSE TUTU

Özel günler ,parti veya doğum günü,aklınızda belirli bir doğum günü tema var mı? Bizde seçim için çok Tütü Setleri var: DISNEY KARAKTERLER , HELLO KITTY , PRINCESS ,MİCKEY MAUSE, MOD MAYMUN, CUPCAKE ve çok daha fazlası! Doğru yere geldiniz! 1. doğum günü, 2. doğum günü veya herhangi bir doğum günü yaş olsun, onu bu özel doğum günü anlarını onurlandırmak için ne kadar önemli olduğunu anlatmak, biz sizin için tasarlayıp hazırlıyoruz... (BUSE TÜTÜ TASARIM ) SİZLERE TASARIM TÜTÜLERİ SUNUYOR VE SİPARİŞLERİNİZİ İSTENİLEN YAŞ,MODEL RENK OLARAK İTİNAYLA HAZIRLAYIP KAPIDA ÖDEME İMKANIYLA SİZLERE ULAŞTIRIYOR...

Gitti, Engel Olamadım

Yazının şarkısı

Bir önceki yazıma o kadar çok yorum geldi ki, hepsi de neden bilmem, özel olarak yorumlarını bana ilettiler. Tumblr’cılar bilir ‘Hayran Postası’nı. Birçok ‘Hayran Postası’ aldım. Her gelen için bir daha bir daha şaşırdım. Bu kadar ilgiyi beklemiyordum. Hepsine teker teker teşekkür etmiştim; ama bir de buradan teşekkür ederim. 




Neden o yazıyı yazdım? Çok içim sıkılmıştı. Herkes sanki gözüme gözüme kardeşini sokuyor gibiydi. O kadar kendimi yalnız ve sefil hissettim ki. O kadar yerin dibine girdim de girdim ki. ‘Belki bir kardeşim olsaydı’ dedim, ‘bütün yenilmişliklerim için onun omzunda ağlardım’; tabii kardeş hasreti hariç. O aslında olacakmış biliyor musunuz? Yani benden tam da bir yaş küçük ve belki de o da benim gibi üniversiteye gidiyor olacaktı. Çocukken elinden hep ben tutmuş olacaktım. Abisi olacaktım. İçimden bir ses o kadar yüksek sesle bağırıyor ki, o giden kardeşin erkekti diye. ‘Koçum’ diyecektim, ‘İste, şu karşıdaki dağları yıkayım; etrafı toza dumana bulayayım. Yeter ki sen iste lan, seni verene kurban olayım.’ Yine ağlıyorum; bakma bana şimdi, üzülürsün. Seni kimsenin yanında ağlarken görmeyecektim. Çok güçlü olacaktın, hiçbir şey deviremeyecekti seni. Sadece benim yanımda, abinin şu omzunda ağlayabilecektin hüngür hüngür, hıçkıra hıçkıra. Ağla ulan, feda olsun sana abinin omzu. Ağla ulan, dök içini; ama sonra kalk ayağa ve sakın kimselerin yanında ağlama. Söz, valla alay etmem; kocaman adam da ağlar ulan. ‘Erkekler Ağlamaz’ diyen halt etmiş, ağlarız oğlum hem de salya sümük. Sen abinin omzunda ağla. Sarıl ulan bana, sıkı sıkı sarıl. ‘Abim!’ de, yeter ki sarıl ulan. Ellerin soğuk, dur ben ısıtayım onları. Yapma ulan, üzme abini; n’apsın abin özlüyor işte seni. Gel ulan gel, yatağımda yat; çok üşümüşsün.






Seni şerefsizlerin ellerinden kurtaramadım; tükür ulan, suratıma tükür. Sen daha dünyaya gelmeden yukarıya gitmene mani olamadım; küfret ulan bana. Bağır, çağır; ama duyur sesini. Rüyama gel de göreyim göremediğim yüzünü.Sarılmadan gitmek yok. Al, bak yine ağlıyorum, özlüyorum ulan seni. Yalnızım ama, kimseler görmüyor ağladığımı; merak etme. Aynı sana öğütlediğim gibi, kimselerin yanında ağlamıyorum. Yalnızım dedim ya, hep yalnızım oğlum ben. Bütün arkadaşlar gelip geçiyor, bir tek kardeş kalmıyor mu bütün gördüğüm insanların yanında. Her kimin arkasına göz ucuyla korkarak baksam kendi kanından, canından birilerinin ellerini görüyorum, ben arkama bakıyorum kocaman bir boşluk, yoksun.






Küçükken bir kardeşim olmasını çok isterdim, bunu herkes bilirdi. Misafirliklere gittiğimizde ‘İstemiyor musun bir kardeş ha Sessiz?’ derlerdi. ‘İstiyorum; ama annem istemiyor.’ derdim bir bok bilmeden. Annem de çok istiyordu bir kardeşim olmasını, senin dünyaya gelmeni. Şimdi kimse bir kardeş istediğimi bilmiyor. İçimde yaşadığım duygularımı beni tanıyan hiçkimse bilmiyor. ‘Bir kardeşin olsaydı keşke, değil mi?’ diyorlar içimde kopan hıçkırıktan, hasretten habersiz. ‘Öyle.’ diyorum omuzlarımı kaldırarak, içim kavrularak. Biliyorlar aslında ne büyük eksiklik insanın kardeşinin olmaması, hemen sonrasında hatalarını telafi etmek adına kardeşleriyle olan kavgalarını, benim rahatlığımı kıskandıklarını söylüyorlar. İnanmadığımı anladıklarını gözlerinde görüyorum. Eve geliyorum, hüngür hüngür ağlıyorum. Hıçkırıyorum, gözlerim kıpkırmızı kesilene kadar durmadan ağlıyorum.Gördüğünü biliyorum; n’olur anla, koklamadığım kokunu özlüyorum. 






Yine yine ağlıyorum; ama bir şey daha anlatacağım, yoksa bunu öğrenmezsen senin benden habersiz uçup gittiğini anladığımı nasıl bileceksin? İlkokuldaydım, o zamanlar annemin bir hastalığı olmuştu; bize yakın olan daha gelişmiş bir şehre, kadın hastalıkları doktoruna gitmiştik. Annem, babam ve ben doktorun odasına girdik. Doktor anlamadığım o kadar soru sordu ki anneme; ama bir sorunun cevabında adeta kanım dondu. Çekip vursan beni, kanım akmazdı. O boktan kelimeyi kullandı doktor, senin benden gitmeni sağlayan o boktan şeyi. ‘Kürtaj oldu mu?’ dedi adeta umarsızca, gidenin bir can değil de gereksiz bir şey olduğunu sanıyormuş gibi. ‘Bir kere.’ dedi annem. Yine şu an ağladığımı söylememe gerek yok, zaten görüyorsun. Omzun olmasa da gözlerin var beni gören, onlarla yetinirim. Bağırdım, ‘NE KÜRTAJI?’ diye. ‘Ne demek kürtaj, nasıl bir kere, neden bana söylemediniz, benim neden haberim yok, nasıl oldu?’ sorularını haykırdım doktor odasında nefesim kesilene kadar. ‘Kardeşim nerede?’ diyordum içimden haykırarak. Demek o kadar yaklaşmışım bir kardeşimin olmasına, demek kanımdan, canımdan birisinin dünyaya gelmesine bu kadar yaklaşmışım. Doktor tuttu kolumdan, dışarı attı beni. Pis koltukların üzerinde oturup kapıya içimi çeke çeke bakıp çıkmalarını bekledim. Kimseler yoktu bekleme odasında, bir kişi bile. Hep o soruyu sordum bizimkilere ‘Neden?’ diye. Kürtajla bir hastalık aldırmışlar, yani sen değilmişsin giden. Buna hiç inanmadım, nitekim sendin benden alıp götürülen; sonradan yalanlarına inandığımı zannedip işin doğrusunu söylediklerinde haklı olduğumu biliyordum. 






Ben yalnız, sensiz büyüdüm; ama emin ol, bir gün senin benden gitmene sebep olanların karşılarına geçip yüzlerine tüküreceğim, öcümüzü alacağım amcam ve halam demekten utandığım şerefsizlerden. Hayatımın içine sıçan o şerefsizler sebep olmuştu senin elini tutamamama. O şerefsizler kardeş hasreti nedir bilirler miydi ki? Onlar ağlanacak bir omuz, sarılacak beden, yere düşünce tutulmak istenen el, koklanacak saç, öpülecek kardeş eli hasreti nedir bilirler miydi? Nerden bilsinlerdi kalplerinde öfkeden başka hiçbir şey olmayan insanlıktan çıkmış varlıklar? Kafam az çok basmaya başladıktan sonra anlatılmıştı her şey bana. Onların sağladıkları, bizi yaşamaya zorladıkları ortamda mümkün değildi bir ikinci çocuk; ben bile zor büyümüştüm. Öğütlenirdi amcamın oğluna ‘Sessiz’i dışarıda savunmasız görürsen patlat tokatı.’ diye. Nitekim yemiştim dayağımı. 






Ben dayak yemeye de razıyım, yeter ki sen ol. İste, şu karşıdaki dağları yıkayım; etrafı toza dumana bulayayım. Yeter ki sen iste lan, seni verene kurban olayım. 

Fıstık Çorba Tarifi




->






Malzemeler 







50 gr dolmalık fıstık

5-6 su bardağı et suyu

2 çorba kaşığı margarin

3 çorba kaşığı un

Yeteri kadar tuz

Terbiyesi için :

1 adet yumurta sarısı

Yarım limon

Üzeri için :

1 çorba kaşığı tereyağı

Yeteri kadar kırmızı biber






Yemeğin Tarifi   



Bir kapta margarini eritin. Dolmalık fıstıkları içerisine ilave ederek kavurun. Fıstıkları yakmadan başka bir kaba alın. Aynı yağda unu kavurun. Yavaş yavaş karıştırarak içerisine et suyunu ilave edin. Üzerine tuz dökün. Fıstıkları robottan geçirerek içerisine ilave edin ve bir süre kaynatın.




Bir kapta yumurta sarısı ile limon suyunu çırpın. İçerisine çorbadan bir kepçe alıp ilave ederek ılındırın. Tencereye koyarak bir taşım kaynatın. Bir kapta tereyağını kırmızı biberle yakın. Çorbanın üzerinde gezdirin. Limon dilimi ile sıcak olarak servise sunun.

Monday, August 20, 2012

pembe örgü bebek yelekleri


Pembe renk ile örülen üzeri işlemeli kız bebek çocuk yelek modelleri. Farklı modeller ile hem bebeğiniz hem de siz fark yaratın.



işlemeli bebek yelekleri pembe bebek yelekleri farklı modellerde bebek yelekleri bebek yeleği örnekleri



bebek yeleği modası örgü bebek yelekleri yelek örnekleri çeşitleri bebek örgü modelleri



Bu sayfa şu şekillerde arandı:

  • şık salon tasarımları

  • banyo takim örnekler

  • enyenicocuk resimlrri

  • örtü kenar

  • gosterisli mutfak

  • dantel yuvarlak kirlent

  • çicek tasarımları

  • plaj giysisi

  • kuyruklu saten etek

  • salon masa modelleri

...yirmidokuzuncu gün...






bunlar da diğer fimolar.magnet olabilir,broş olabilir,canta süsü olabilir duruma göre kişinin isteğine göre arkasına aparatını ekleyeceğim artık:))













sevgiler...

Saturday, August 18, 2012

2012 Abiye Modelleri




Kına gecesi ve düğünlerde en şık, en güzel kişi olmaya hazır mısınız? Yaz aylarının gelmesi ve düğünlerin başlaması ile birlikte evlenecek olan kişilerin yanı sıra düğüne katılan kişilerinde oldukça şık ve güzel olmak için birbirleri ile yarıştıklarını görmekteyiz. Bu bağlamda sizlere 2012 yılında en çok tercih edilen ve edilecek olan abiye modelleri hakkında bilgiler vermek istiyoruz.






2012 abiye modelleri arasında en çok dikkat çeken modellerin önü kısa arkası uzun abiye modelleri olduğunu görmekteyiz. Tüm kadınların hoşlanarak giydikleri bu abiye modelleri ile hem kına gecelerine katılabilir hem de düğünlere katılabilirsiniz. Şıklık ve zerafetin adı olan önü kısa arkası uzun abiye modellerinin yanı sıra kısa abiye modelleri de dikkat çekmektedir.






Uzun abiyelerden kurtularak daha farklı bir tarz yaratmak istiyor iseniz kısa abiye modelleri tam size göre! Hem siyah ve beyazın asil rengi hem de renkli modeller ile sunulmakta olan bu kısa abiye modellerinden birine sahip olarak sizde farklı olmanın vermiş olduğu hazzı yaşayabilirsiniz.

Açıklamalı Örgü Askılı Bluz Modeli



Sponsor Bağlantıları




Açıklamalı Örgü Askılı Bluz Modeli

Modele 60 ilmekle başlıyoruz…

Modelin Yapılışı






Sponsor Baglantilari








KOTON LASE:150GR

ŞİŞ:7 NUMARA

BEDEN:38

ön ve arkaya 60 ilmekle başlayıp 6 sıra 1 ters, 1 düz lastik örün. üzerine 2 ilmek düz örün. 2 toplayıp 1 artırın. yine 2 toplayıp 1 artırın. sıra başına kadar bu şekilde örün. (örgünün verev gitmemesi için, sıra sıra başında ve sonunda 2 ilmeği düz örün.)Arka sırayı 2 düz ördükten sonra, 2 toplayıp 1 artırarak devam edin. kol altını düz kesin. istediğiniz uzunlukta olunca, 1sıra düz ördükten sonra kesin. Askıları sık iğne yapın.






Bir önceki yazımız olan Açıklamalı Siyah Renk Örgü Tunik Modeli başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.



Sponsor Bağlantıları




« Örgü Yazlık Bluz Modeli ve Yapılışı   |  

Açıklamalı Pembe Omzu Açık Bayan Bluzu Modeli »






Yorumlar

Thursday, August 16, 2012

Örgü Mevsimlik Çanta Örneği ve Yapılışı



Sponsor Bağlantıları




Örgü Mevsimlik Çanta Örneği ve Yapılış

Örgü Mevsimlik Çanta Örneği ve Yapılışı






Sponsor Baglantilari













Modelin Yapılışı

60 ilmek başlanır, çift lastik yaparken de kullanılan torba örgü şeklinde 22 cm örülür. İlmekleri ön ve arka cepheden 30 + 30 şeklinde ayrı şişlere alır ( çantanın ağız kısmı ) tekrar torba örgü tekniği ile 4 cm örülür. Ayrı ayrı kesilerek kapatılır. İçine astar monte edilir ve çanta sapı – zincir geçirilerek kullanıma hazır hale gelir.

Torba Örgü : 1+1 lastik yapar gibi düz ilmekleri örmeden sağ şişe alıyoruz, ters ilmekleri ters örgü ile örüyoruz. Her sırada bu işlemi uyguluyoruz , örgü devam ettiğinde ikiye ayrılarak torba şeklinde ve dikişsiz, komple çıkmış oluyor.






Bir önceki yazımız olan El Örgüsü Çantalar başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.



Sponsor Bağlantıları




« El Örgüsü Çantalar   |  

Örgü El Çantası Modeli »






Yorumlar

Etli Lazanya Tarifi










Etli Lazanya yemeğini yapmak için MOUSE yardımıyla malzeme sırasını takip edin ve yemeğimizi yapın.



































Saturday, August 11, 2012

Zeytinyağlı Yaprak Sarması Nasıl Yapılır?

Home > Tarifler > Zeytinyağlı Yaprak Sarması Nasıl Yapılır? Etiketler: zeytinyağlı yaprak sarması,zeytinyağlı yaprak sarması nasıl yapılır,Zeytinyağlı Yaprak Sarması Nasıl Yapılır? tarifi,zeytinyağlı yaprak sarması tarifi

Zeytinyal Yaprak Sarmas Nasl Yaplr

Zeytinyal Yaprak Sarmas Nasl Yaplr

Zeytinyağlı Yaprak Sarması için Gerekli Malzemeler :

Malzemeler

500 Gr.Yaprak
1 Su Bardağı Pirinç
5 Adet Soğan
Kuşüzümü
Dolmalık Fıstık
Dolma Baharı
1 Adet Limon
Nane
Pulbiber
Dereotu
Maydanoz
Tuz
1 Su Bardağı Zeytinyağı

Zeytinyağlı Yaprak Sarması  Tarifi

Soğanı yemeklik doğrayıp zeytinyağında kavurun.Dolmalık fıstığı ve yıkadığınız kuşüzümünü ilave edip kavurmaya devam edin.Kavurduğunuz soğana pirinç,tuz ve baharat miktarını ayarlayıp biraz kaynar su ekleyip karıştırın.Pilav suyunu çekince dereotu ve maydanozu ince ince kıyıp tencereye ekleyin ve ocağı kapatın. 5 dakika kadar demlenmeye bırakın.Hazırladığınız harcı yapraklara pay edip sarın ve tencereye dizin.Yaprakların üzerini geçecek kadar su ve limon suyunu ilave edip kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin.Soğuk olarak servis edin.

VN:F [1.9.20_1166]

Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Zeytinyağlı Yaprak Sarması Nasıl Yapılır?, 10.0 out of 10 based on 1 rating Aramalar;
  • bebek yatakları modelleri
  • maranki fasülye yapragı sarması
  • oktay ustadan yemek tarifleri resimli
  • yaprak dolması içi tarifi
  • yaprak dolması nasıl yapılır
  • zeytinyagli sarma ici tarifi
  • zeytinyağlı yaprak sarması nasıl yapılır
  • zeytinyağlı yaprak sarması tarifi
Sebzeli Kuzu Güveç Nasıl Yapılır Tarih: 11 Ağustos 2012
Etiket: güveç tarifleri, sebzeli güveç tarifi, sebzeli kuzu güveç, sebzeli kuzu güveç nasıl yapılır, sebzeli kuzu güveç tarifi Cocostar Kurabiye Nasıl Yapılır Tarih: 10 Ağustos 2012
Etiket: cocostar kurabiye, cocostar kurabiye nasıl yapılır, cocostar kurabiye tarifi, kurabiye tarifleri Sodalı Kek Nasıl Yapılır? Tarih: 10 Ağustos 2012
Etiket: kek tarifleri, sodalı kek, sodalı kek nasıl yapılır, sodalı kek tarifi Hamurlu Tavuk Nasıl Yapılır Tarih: 9 Ağustos 2012
Etiket: hamurlu tavuk, hamurlu tavuk nasıl yapılır, hamurlu tavuk tarifi, tavuk yemekleri Kalamar Nasıl Yapılır Tarih: 9 Ağustos 2012
Etiket: kalamar, kalamar nasıl yapılır, Kalamar Tarifi Piyano Pasta Nasıl Yapılır Tarih: 8 Ağustos 2012
Etiket: pasta tarifleri, piyano pasta, piyano pasta nasıl yapılır, piyano pasta tarifi

Thursday, August 9, 2012

1103.3609 (Christian D. Jäkel et al.)


The relativistic KMS condition for the thermal n-point functions of the

P(φ)_2 model    [PDF]

Christian D. Jäkel, Florian Robl

Thermal quantum field theories are expected to obey a relativistic KMS condition, which replaces both the relativistic spectrum condition of Wightman quantum field theory and the KMS condition, which characterises equilibrium states in quantum statistical mechanics. In a previous work it has been shown that the two-point function of the thermal $P(\phi)_2$ model satisfies the relativistic KMS condition. Here we extend this result to general $n$-point functions.
View original: http://arxiv.org/abs/1103.3609

Çivili Kasnak İşi Modelleri

Çivili Kasnak İşi Modelleri | YapayBilgi





Web sitemizde, 26 kategori'de, 1,173 adet makaleye yazılmış, 2182 yorum bulunmaktadır.













    Çivili Kasnak İşi Modelleri


0


Facebook'ta Paylaş ~
Twitter'da Paylaş ~
Friendfeed'ta Paylaş ~
Google'da Ara ~
Yorum Yap!





Son yılların modası olan Çivili kasnak işi modelleri ile evinizin her köşesi renklenecek. Salondan mutfağa, yatak odasından oturma odasına evin her köşesinde rengarenk, cıvıl cıvıl Çivili kasnak işi örtüleri kullanabilirsiniz.
Sizler için Çivili kasnak işinin nasıl yapıldığını daha önce anlatmıştım. Tekrar hatırlamak için ilgili yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Çivili kasnak işi örtülerle eviniz şenlenecek. Çivili kasnak işi ile masa örtüleri, sehpa örtüleri, fiskos masa örtüleri, mutfak takımları yapabilirsiniz. Evinizin her köşesinde bulunan rengarenk muhteşem el emeğiniz; çivili kasnak işleri ile evin havası değişebilir.
Çivili kasnak işi örtülerini çeşitli çiçeklerle, güllerle, boncuklarla, taşlarla süsleyerek yeni tasarımlar yapacağınız gibi sizler için hazırladığım galerideki modelleri de kolaylıkla yapabilirsiniz. Farklı farklı renkleri ve aksesuarları kullanarak muhteşem çivili kasnak işlerini isterseniz evinizde kullanın, isterseniz kızınızın çeyizinde kullanabilirsiniz. İşte size el emeği göz nuru, yaparken stres atacağınız çivili kasnak işi modelleri!

Yasaklı Sitelere Giriş Yöntemleri İçin Tıklayın


Gelen Aramalar: 2012 çivili kasnak işi modelleri

Benzer İçerikler:







  • Kategori: Hobi

  • Ağustos 9, 2012

  • 0 Yorum

  • 13 kez okundu.

  • YapayBilgi













©

Saturday, August 4, 2012

2012 -2013 Şık Elbise Modelleri


burcu sözer'den muhteşem tasarım kıyafetler.bu elbiselerden gözlerinizi alamayacaksınız..














askılı abiye














askılı siyah elbise














dekolteli abiye




kaynak link: http://www.seraplamoda.com/?s=burcu+s%C3%B6zer

(Recommended Reads) 'The Stars Are Wrong: Why Cthulhu Needs To Go Away' by Sam Keeper



I was into Lovecraft before he got popular. Ugh, sorry, that's a really bitchy way to start an article. And, you know, it wasn't really that no one knew about Lovecraft. His stories have been around since the early 20th century, for goodness sake, and he's a major source of inspiration for all sorts of important--nay, even scriptural--fantasy properties such as Dungeons and Dragons and horror properties such as Evil Dead or Reanimator. So, it's not really true, strictly speaking. And yet... I was into Lovecraft's works before the current craze for all things Cthulhu. I was into Cthulhu Madness back when it meant the mind-wrenching touch of the impossibly cosmic and humanly inconceivable... not an internet passion for plushies and the compulsory namedropping of Leng and R'lyeh into every horror fantasy tale. Nearly a decade ago, when I first discovered his work, there wasn't really a huge, overt celebration of the man's icons. I simply happened to read a very old article on a book that miraculously--or diabolically?--happened to turn up at a local library. It was called The Dream Quest of Unknown Kadeth. And boy, was that a strange book. Everything, from the overwrought page-long sentences, to the ritualistically intoned lists of impossible, inconceivable places, to the strange inhabitants of the dream world intruded upon by Randolph Carter, to that description, that maddeningly vague yet tantalizingly detailed description, of the void where Azathoth knaws hungrily amidst chaos and the stomping and piping of the mindless Outer Gods whose soul and messenger is Nyarlathotep, the Crawling Chaos--all of it ripped open the simple material confines of my world and exposed me to the gaping maw that was Lovecraft's horribly empty yet terrifyingly occupied heavenly dome. And although his prose was often a slog the ideas within were enough to keep me intrigued for the next few years... until the Cthulsplosion, when suddenly Lovecraft's skulking creatures that were better suited to dancing and piping beneath alien stars were thrust into the bright light of the Internet, and the vast, neon party that is Media Capitalism. The stars were right for the dead dreaming god to emerge from the sea, and suddenly all I wanted to do was ram a big honking yacht into the squidfaced fuck...



 



click here to read the rest


Thursday, August 2, 2012

Zencefil Yetiştirme Deneyimi

Zencefil hem baharat hem de şifalı bir bitki. Özellikle kış aylarında zencefil çayı benim favorilerimden. Ayrıca zencefil ve bal karıştırılım yendiğinde boğazdaki bakteri ve enfeksiyonu temizleme de çok etkili. İşin sağlık boyutu beni aşar, detaylı bilgileri alacağınız kaynakları araştırmanızı tavsiye ediyorum.

Ben sizinle taze olarak aldığım zencefillerin ekim ve yetiştirme deneyimimi paylaşmak istiyorum.

Zencefillerin bazıları nemli ortamda bulunmaktan olsa gerek bitmeye başlamışlardı. Ben de bu biten kısımları kenarında 3cm civarında besin bırakmak üzere kesip çıkarttım. Kap yetersizliğinden 20cm derinliğindeki kabın 6-8 cm derinine gömdüm. Ve haftada 1-2 kez suladım.

Bu arada zencefil tropik iklim bitkisi olduğundan kışın eve almak gerekiyor. Ama dekoratif ve güzel çiçekleri olduğundan bu zahmete değer.

Sonuç aşağıdaki gibi 3 adet zencefil fidanı:







Lohusa Şerbeti Tarifi

Lohusa erbeti Tarifi Resimli
Malzemeler
Yarım kilo lohusa şekeri
5 su bardağı toz şeker
20 su bardağı su
2 adet çubuk tarçın
7-8 adet kuru karanfil


Lohusa Şerbeti yapılışı


Lohusa şekeri, toz şeker ve suyu geniş bir tencereye alın.
Orta ateşte tüm şeker eriyene kadar kaynatın, şeker eridikten sonra yaklaşık 20 dk daha kısık ateşte şerbeti kaynatın.
Bir parça tülbentin içine çubuk tarçın ve karanfilleri koyarak ağzını bağlayın.
Kaynamakta olan şerbetin içine bu küçük paketi atın ve şerbeti 15 dakika daha kaynatın.
Kaynaya şerbetin altını kapatın ve soğuduğunda sürahilere doldurarak buzdolabına alın.
Eğer tatlı gelirse biraz soğuk su ile sulandırabilirsiniz.


 






Etiketler :Lohusa Şerbeti Tarifi

Paylaş

Yorumlar

Henüz Hiç Yorum Yazılmadı

Patlıcan Kızartması

2 adet kırmızıbiberi iyice yıkayın daha sonra içerisindeki çekirdeklerini çıkarın ve haşlayın. Haşlandıktan sonra kabuğunu soyduktan sonra Blenderden geçirin. Orta boy tavanın içerisine zeytinyağını haşlayıp Blenderden geçirdiğiniz biberleri tuzunu önceden ezdiğiniz sarımsakları biraz pişirin. üç adet patlıcanları soyunuz ve dilediğiniz gibi doğrayın ve kızartın. Pişirme işlemi bittikten sonra servis tabağına alın ve sosunu üzerinde gezdirin ve servis yapın.


malzemeleri


üç adet patlıcan


2 adet kırmızı biber


Kızartma yağı


sos için malzeme


2 diş sarımsak


bir çay kaşığı tuz


üç çorba kaşığı zeytinyağı



 





bosluk