Saturday, August 31, 2013

GÜZEL ŞEYTAN



guzel seytan 1






GÜZEL ŞEYTAN






Kelly Keaton






Yazarın Tanrılar ve Canavarlar serisinin ikinci kitabında Ari ile Athena’nın mücadelesi devam ediyor.






İlk kitap Karanlığın Kızı’nda Ari, yeniden inşa edilen New2 (New Orleans) şehrine geliyor, annesinin ve babasının sırrını ve üzerindeki lanetin ne olduğunu bulmaya çalışıyordu. New2’deki 9 aile ve Ari’nin yeni arkadaşları Sebastian, Violet ve diğerleri de ona yardım ediyordu.






Ari’nin ailesinde her kadın 21 yaşına gelince çocuk sahibi olup ölmekte. Ari de New2’deki tüm değişenler, dönüşüme uğrayanlar gibi bir değişme özelliğine sahip, o bir gorgon, bir tür Medusa ve Athena’nın Ari’nin bu özelliğine ihtiyacı var.






Ari, Athena’yı bulup lanetten kurtulmaya çabalıyor, Athena’da Ari’nin gücünden faydalanmak istiyor. İlk kitabın sonunda Ari ile Athena mezarlıkta mücadele etmiş ve sonunda Athena Violet’i kaçırıp ortadan kaybolmuştu.






İkinci kitapta Ari, New2’de Sebastian, sonunda bulduğu babası ve 9 dokuz aile birlikte zaman geçiriyor ve Athena’yı bulup lanetinden kurtulmak için yöntemler arıyor. New2’deki kütüphanede araştırma yapıyor ve Athena’yı bulmak için bir yöntem buluyor.






Athena, başka bir zaman boyutunda ve evrende kendi tapınağında yaşamaktayken daha sonra Zeus’un tapınağına geçiyor. Ari, Athena’yı bulmak için bir geçit buluyor ve o geçitten Sebastian ile geçip Athena’yı buluyor.






Athena’nın evreninde mitoloji, fantezi, büyü dolu maceralarla Ari ile Athena arasında heyecanlı bir mücadele oluyor ve sonunda Ari, Sebastian ve Violet yine bizim dünyamıza, New2’ye dönüyor.






İkinci kitapta da Ari ile Athena’nın savaşı devam ediyor, Ari ile Athena birbirlerini daha iyi tanıyor ve Ari güçlerinin biraz daha farkında artık.






Mitoloji, vampirler, gorgonlar, farklı yarı tanrılar, değişenler, dönüşenler ile dolu bu macera yine sürükleyici. Türü sevenler için doyurucu. Üçüncü kitabın yayınlanmasını ve çevrilmesini bekliyoruz artık.






Not:3/4


www derya baykal com 2010 sal yapilisi

Merhabalar sevgili site okurlarimiz. Yogun istek üzerine sizlere bugün www derya baykal com 2010 sal yapilisi yazisini yayinlamaya karar verdik.

www derya baykal com 2010 sal yapilisi 1

www derya baykal com 2010 sal yapilisi 2

www derya baykal com 2010 sal yapilisi 3

www derya baykal com 2010 sal yapilisi 4

www derya baykal com 2010 sal yapilisi 5

www derya baykal com 2010 sal yapilisi 6

www derya baykal com 2010 sal yapilisi 7

www derya baykal com 2010 sal yapilisi 8

www derya baykal com 2010 sal yapilisi 9

www derya baykal com 2010 sal yapilisi 10

www derya baykal com 2010 sal yapilisi 11

www derya baykal com 2010 sal yapilisi 12

www derya baykal com 2010 sal yapilisi 13

www derya baykal com 2010 sal yapilisi 14

www derya baykal com 2010 sal yapilisi 15

www derya baykal com 2010 sal yapilisi 16

www derya baykal com 2010 sal yapilisi 17

www derya baykal com 2010 sal yapilisi 18

www derya baykal com 2010 sal yapilisi 19

Gülün dış yaprakları için kalp formunda krapon kağıdı kesilir. Ortadan dışa doğru esnetilir. Gonca kısmı için de aynı işlem uygulanır. Yuvarlak kalem yardımı ile uçları kıvrılır ve esnetilir. Yeşil krapon kağıdı yaprak formunda kesilir. Kuru dalın üstü şerit kestiğiniz krapon kağıdıyla kaplanır.Dal iki yaprak arasına konarak ,yapıştırılır. Malzemeler: Krapon Kağıdı ( Çiçekçilerin kullandığı ), Kuru Dal, Silikon


Ilgilenebileceginiz guzel makale : şal modeli yapılışı

oktay ustadan galete unlu kıymalı börek

Selam sevgili site okurlarimiz. Bugunku yazimiz oktay ustadan galete unlu kıymalı börek.



.



TARİFE YORUM YAZ












oktay ustadan galete unlu kiymali borek 1

Oktay Usta Kıymalı Krep Börek
Yine bir Oktay Usta Börek tarifi ile sizlerleyiz, Kıymalı Krep Börek çok nefis bir görüntüye sahip olduğu gibi nefis bir tada da sahip yapacaklara afiyet olsun.

Malzemeler :


  • 200 gr.kıyma

  • 1 soğan

  • 1 kase mantar

  • maydanoz

  • sıvıyağ

  • tuz,karabiber



     Krep için:


  • 1.5 su b.süt

  • 1.5 su b.un

  • 2 yumurta

  • 1 çay b.sıvıyağ

  • tuz



     Beşamel sos için:


  • 2 su b.süt

  • 1 çorba k.un

  • sıvıyağ

  • tuz,karabiber

  • muskat



    Üzeri için:kaşar peynir rendesi





Hazırlanışı :


İç harcı için soğanı yemeklik kesin.Tavaya sıvıyağı alın.Tavaya soğanı ekleyip kavurun. 1 kase mantarı yemelik kesin.Tavaya soğanların üzerine mantarları ilave edip birlikte kavurun. Daha sonra tavaya 200 gr.kıymayı ilave edip iç harcı kavurun.Tavayı ocaktan alın ve üzerine karabiber ilave edin.Maydanozu ince olarak kesin.İç harcın içine maydanozu ilave edip karıştırın. Fırın tepsisini sıvıyağ ile yağlayın. Kerp için  karıştrıma kabına 1.5 su bardağı süt.1.5 su bardağı unu alın.Üzerine 1 çay bardağı sıvıyağ, 2 adet yumurtayı kırın ve çırpma teliyle karıştırın.Krepleri kepçe ile tavaya dökerek krepleri pişirin. Toplam 7 adet krep çıkartabilirisiniz.


Beşamel sosu için tencereye 2 su bardağı sütü alın.Üzerine 1 çorba kaşığı un,sıvıyağ,tuz ve karabiber ilave edin.Üzerine muskat rendesi ilave edip kaynaya kadar pişirin.Kıvamı akıcı olmalıdır. Kreplerin üzerine beşamel sosu dökün.Üzerine kaşar peynir rendesi ilave edin.Kaşar peynirin üzerine toz kırmzı biber serpin. Daha sonra önceden ısıtılmış olan 180 derecelik fırında pişirin




Bu yazi ile alakali daha fazla yazi bulabileceginiz onemli bir internet kaynagi : oktay ustadan paçanga böreği nasıl yapılır

Friday, August 30, 2013

Krem Karamel


  Şu an öyle güzel bir yağmur yağıyor ki Adana'ya, bu mevsimde ve Adana'nın meşhur kavurucu sıcağında nasıl da ilaç gibi geldi. Artık havalar serinlese de rahat rahat gezip düğün alış verişimizi yapabilsek. Adımınızı dışarı attığınız anda; aynen bu muhallebi karamelini hazırlarken, bembeyaz şekerin kahverengiye dönmesi gibi sizi kavuruveriyor güneş. O yüzden dışarıda geçirilebilinecek zamanlar da kısıtlı oluyor, tam alış verişe kendinizi kaptırmışken eve dönme zamanı geliveriyor.

   Uzun bir zamandır bloga uğrayamadım, tabi bu sırada olan gelişmelerden de sizi haberdar edemedim. Daha önce de anlatmıştım gelinlik bulamayış problemlerimi, sonunda çözüme ulaştırıldı da ben de rahatladım. Hazır modellerde içime sinen bir gelinlik olmayınca mecburen beğendiğim bir modeli, biraz da minik değişikliklerle diktirmeye karar verdim. Tabi bu noktada en önemli şey olan terzi seçiminde, kafama yatan moda evini bulmamda en büyük payı olan Hikmetciğime de buradan yeniden çok çok teşekkür ederim.


krem karamel 1






Yaklaşık 1 ay sonra gelişmeler daha hızlı olacağından bu yöndeki paylaşımlarımın da hızı artacaktır diye planlıyorum. Şimdi krem karamel tarifimize dönecek olursam, açık konuşmak gerekirse bu lezzetin tarifini kendime saklamayı düşünüyordum. Öyle çok seviyorum ki bu hafif tatlıyı, kimse yiyip de bitirmesin diye dolabın en ücra köşelerine gizliyorum. Çünkü yedikçe yiyesi geliyor insanın. Şunu da belirtmeliyim ki bu tatlıya damla sakızı süper yakışıyor, hatta reklam değil amacım ancak Dr.Oetker'in damla sakızlı vanilyası ile yapabilirseniz nefiiiiis bir lezzet elde ediyorsunuz.



krem karamel 2






Malzemeler






1 litre süt


1,5 kahve fincanı nişasta


1 paket vanilya


1 adet yumurta


1 su bardağı şeker






üzeri için 3 yemek kaşığı şeker










Hazırlanışı






Muhallebiyi pişireceğiniz tencereye şeker ve yumurtayı koyup el çırpıcısı ile iyice çırpıyoruz, ardından nişastayı da ekleyip üzerine sütü azar azar dökerek nişastanın ve şekerin iyice karışıp erimesini sağlıyoruz, son olarak vanilyayı da ekleyip tenceremizi ocağa alıyoruz. Orta ateşte karıştırarak pişiriyoruz. Kıvamı koyulaşıp göz göz kabarınca 1 -2 dakika daha karıştırıp tencereyi ocaktan alıyoruz.


Ağzı geniş, ters çevrildiğinde muhallebinin rahatça çıkmasını sağlayacak kaseler veya fincanlara eşit miktarda paylaştırıyoruz. Hemen sonrasında uygun gördüğünüz küçük bir tavada 3 yemek kaşığı toz şekerin, önce orta sonra kısık ateşte kendi kendine eriyip renginin kahverengiye dönmesini sağlıyoruz. Ki bu aşamada kaşık ile fazla karıştırmamanızı öneririm çünkü daha sonra sizi oldukça zorlu bir kaşık temizleme aşaması bekleyebilir. En önemli noktalardan birisi ise şekerin kesinlikle yanmamasına dikkat edin, şayet yanarsa bu krem karamelinizin acı bir tatta olmasına neden olacaktır. Yanması durumunda yeni bir karamel hazırlayın.


Karameli hazırlayınca donmasına fırsat vermeden hemen, kaselerdeki muhallebilerin üzerine paylaştırın. Tatlılar ılıdıktan sonra buzdolabına alın ve en az 4 saat dinlenmesini sağlayın.


Servis yapacağınız zaman göreceksiniz ki karamel kendi suyunu bırakmış olacak dilerseniz bu suyu süzerek dilerseniz direk servis edebilirsiniz. Muhallebiyi koyduğunuz kaselerin veya fincanların üzerine servis için düşündüğünüz tabakları kapatıp daha sonrasında ters çevirerek rahatça krem karamel tatlınızı çıkarabilirsiniz. Afiyet olsun.


firkete havlular

Selam sevgili site takipçilerimiz. Simdiki konumuz firkete havlular.


firkete havlular 1


Benzer konular:

firkete havlu kenarı

havlu kenarlari yeni modeller

firkete havlu kenarı yapılışı

firkete havlu örnekleri yapılışı

firkete ile havlu kenarı nasıl yapılır

firkete işi havlu kenarı

firkete havlu

firkete havlu kenarı örneği

FİRKETE İŞİ HAVLU KENARI YAPILIŞI

firkete havlu kenari nasil yapilir



Kesinlikle hosunuza gidecek guzel makale : havlukenarıiğneoyası

Thursday, August 29, 2013

dikdörtgen etol örnekler

Merhaba sevgili site ziyaretcilerimiz. Simdiki yayinimiz dikdörtgen etol örnekler.

Onerimiz diger makaleler : başak panço

kurdaleişiseccade

Merhabalar sevgili site okurlarimiz. Yogun talep üzerine sizlere bugün kurdaleişiseccade yazisini paylasmaya karar verdik.

Kurdale Nakışı Seccade Örnekleri

Sevgili Nergis yengem ki biz amca gelinleriyiz, Gebze'de Halk Eğitim Kursuna gidiyor. Bu seccade de orada öğrenip işlediklerinden. MaşaAllah çok güzel teknikler öğrenip uygulamışlar. Yakında da sergileri olur artık :)

Kumaşını parça kumaşçıdan almış ne olduğunu bilmeden ama kaliteli bir şanzelize(şantuk) kumaş. İşlemeler muntazam yerleştirilmiş, yapraklar için ebruli ip kullanıp çok hoş bir hava yakalamış. Zaten tomurcuk işine de bayılırım, çok güzel olmuş. İşlemelerinin üst tarafının fotoğrafını çektim, aynı motifler aşağıya doğru ilerliyor aslında. Bana düşense kapitonesini yapıp astarlamak olacak.

Yenge! Ellerine sağlık ...

kurdaleisiseccade 1


Bu makale ile alakali daha detayli yazi bulabileceginiz tavsiye ettigimiz bir kaynak : kurdela seccade

Wednesday, August 28, 2013

kurdele kurslarından örnekler

Merhabalar degerli web sitesi ziyaretcilerimiz. Yogun istek üzerine sizlere bugün kurdele kurslarından örnekler yazisini paylasmaya karar verdik.









kurdele kurslarindan ornekler 1

kurdele kurslarindan ornekler 2

kurdele kurslarindan ornekler 3

kurdele kurslarindan ornekler 4

kurdele kurslarindan ornekler 5

kurdele kurslarindan ornekler 6

kurdele kurslarindan ornekler 7

kurdele kurslarindan ornekler 8

kurdele kurslarindan ornekler 9

kurdele kurslarindan ornekler 10

Kurdele Örnekleri 11

Kurdele Örnekleri,Ribbon Samples

Kurdele,Örnekleri,Ribbon,Samples





Kesinlikle hosunuza gidecek ilginc konular ve siteler : kalın kurdeleden gül yapımı

halkalı simli havlu kenarı örnekleri 2012

Selam sevgili site takipçilerimiz. Bugunku makalemiz halkalı simli havlu kenarı örnekleri 2012.




Bulunduğunuz Sayfa: Ana Sayfa //

Havlu Kenarı Modelleri //

Simli İpten Havlu Kenarı Örnekleri






Simli parlak ipler ile daha da gösterişli hale getireceğiniz değişik modelleri ile dantel havlu kenarı örnekleri. Çiçek sepeti modelinin çok yaygın olduğu son yıllarda isterseniz çiçeklerinizi hazır çiçeklerden yana tercih edebilir ve sepetinizi bu çiçekler ile süsleyebilirsiniz.

Yeni havlu kenarı modelleri

halkali simli havlu kenari ornekleri 2012 1

yeni havlu kenarı örnekler dantel havlu kenarları çiçek sepeti modelli havlu kenarı örnekleri halkalı havlu kenarı modelleri havlu kenarları

halkali simli havlu kenari ornekleri 2012 2

simli havlu kenarı örnekleri hazır havlu kenarı modelleri şık havlu kenarı örnekleri yeni havlu kenarı çeşitleri dantel havlu kenarı resimleri



Bu sayfa şu şekillerde arandı:






  • modern tığ işi bluz tasarımları






  • modern bluz tasarımları






  • zarif kolye tasarimlari






  • kiz cocuk takilari






  • yeni dantel pike takımı örnekleri






  • kurdaleli gelinlik modelleri






  • buyuk orta sehpalar






  • halkali havlu kenari modelleri halkali havlu oyasi cesitleri






  • el yapimi bebek bas yastiklari






  • cicek desenli saclar modelleri









Bu konu hakkinda daha cok yazi inceleyebileceginiz degerli bir sayfa : serum halkalı oyalar

вязаные вещи

Selam degerli site ziyaretcilerimiz. Simdiki yazimiz вязаные вещи.



 1


 2


 3


 4


 5


 6



 7





Onerimiz ilginc makaleler : kirazlı iğne oyası nasıl yapılır

Tuesday, August 27, 2013

kilolu bayanlar için giysilerbluzlar

Selam degerli site okurlarimiz. Bugunku yazimiz kilolu bayanlar için giysilerbluzlar.

ŞİŞMAN   BAYANLAR   NASIL   GİYİNMELİ 

Kilonuz  fazlaysa   ve   nasılsa  giymenizi   nasıl  bilmiyorsanız  aslında   tam sizin  için .

 kilosu  fazla   bayanların    şık olmayacağı   diye  bir şey  yok.

Güzel   giyinirse  şık  ve güzel  giyinirse  şık ve güzel    ginebilir.

Kilosu  fazla olanların   siyah, lacivert,  kahve  rengi  gibi  koyu renkler .

daha uygundur.  çünkü  koyu renkler  daha  uygundur  çünkü  koyu .

renkler   kiloyu gizler  pek  ala   özen gösterirse  güzel   ve şık  giyine   bilir.

kilosu  fazla   olanlar  aslında   açık   renkler  giyine bilirler.

Vücudumuz  daha  uzun    ve ince   görünmesini  sağlıyoruz.

eğer  kiloluysanız    şöylede  yapabilirsiniz  düz  ve  desensiz  .

bluzları  seçin  eğer  kilonuz   üst  bölgede   toplanıyorsa   veya  kalça  bölgeniz.

 geniş  ise   koyu   renk   pantolonları   seçin   ve etekleri   çok  güzel  ve  canlı

renkler le   kombileyin   daha şık   olacağından   eminim   geniş  paçalı .

pantolonlar  jeanlar     şişmanlara   çok  yakışacaktır.

hafif  bol   bedenleri   seçin  vücudunuza   yapışanları  değil .

ne  dar    nede  çok  bol   yiğmeyin .

burada  önemli  olan   dengeyi  kurmak .

sizlere   bir  ip  ucu  da  verebilirim  takıların   gücüne  inanın

kendine  şık  gösteren   takılar   takın   takılar    kiloları   gizlemek

için değilde   sade   giydiğiniz   kıyafetleri   sade  tutacaktır.

Ancak sade  tuttuğumuz    kıyafetlerimiz    canlanacaktır .

takılarla   abartılı   takılardan  kaçının   eğer   gögüsleriniz.

iriyse  uzun  madolyan   kolyeleri   takmayın .

Yazın  olduğu  zaman   vücut   şekline   göre  göre   seçmeliyiz.

kilo  bayanlar   için  en  ideal   mayo  siyah  ve  tek parçalı  mayoları

seçiniz  yani   bütün mayo  alın

Koyu  ve mat  renkler  seçiniz  desenli   ve  çizgili     modellerden  yana olun .

eğer  göğüsleriniz    iriyse   geniş  ve  sağlam   olmasına  dikkat  edin .

kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 1askılarına .




ZAYIF  AMA GÖBEKLİ  BAYANLAR  NASIL  GİYİNMELİ 

Hanımların  en çok korktuğu  göbekleridir   ne kadar  zayıfta  olsa   .

göbeği   varsada   hiç  hoş  durmuyor   olabilir  göbeğinizi   spor  yaparak .

eritene  kadar   yapıyorsunuz  ve de   giyimlerinizi   sırasıyla   giyiyorsunuz.

ozaman     bende   sizlere   yapmanız   gereken   göbeğinizi   saklamak  için .

size   çok  basit   bir   yöntem   vereceğim.

zayıfsınız  ama  göbeğiniz   var    göbeğinizi  kalın  kemer  ve en şık .

bir  yötemdir   yada  korse  kemer lerde    adeta   güzel  ve şık durur.

ve  omuzlarımızdan   aşağı  doğru   kıyafetler  bluz,   tunik,   hırka,  ceket,   .

elbise   hem şık  ve  zarif   olmanızı   gösterir.

çok  dar  olan   kıyafetlerden  uzak  durun    yüksek  belli  kıyafetler   göbeğinizi .

kapatacaktır    ve toparlayıcı  olduğu  için  göbeği  kapatıyor.

Düşük   bel  yalnış   bir    icattır  koyu   renkleri  tercih  edin .

kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 2üst  bölgenizi   açık renkleri   alt  beden  kıyafetlerinizle tercih  ediniz.

BASİT  TUTUN

Aklımıza   geldiğimizde   bir  gardolabımızı   açtığımız  zaman  .

Bir   sürü   giydiniz   kıyafetleriniz   gün  içersinde   yeterli   zamanımız.

gerçekten  düşünüyormusunuz   Ozaman  elimizi   bir  gardolabımıza .

el  atalım    bir  harcanan   dakikaları    çıkartın .

Vücudunuzda  gardolabınızda  el  çantanızda   kozmetiklerinizle.

ve  sizi   kendiniz   ve hayatınız   hakkında   iyi hissediyorsanız.

herşey   elinizde   moda olan   hiç kıyafetlerinizi   bir gözden   geçirin .

ve  onları   atmayın  deyerlendirin    yani  giyimlerinizi .

ve  her gün giydiğiniz    kıyafetlerinizi    kombileye    bilirsiniz  işte  moda

budur   önemli olan  vücudumuza   yakıştırmak  ve takıştırmak .

kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 3

KENDİ  GÖSTERİNİZİN    YILDIZI  OLUN

İnsanların   fark ettiği şey   siz  olmalısınız   kozmetikleriniz   ve ya  giysileriniz .


 dikkati   çekmek  için  bir birleriyle   veya   bizimle   yarışıyor  olmamalı .

temel  amaçlarımıza  bağlı   kalarak    kendi   tarzımızı    kendimiz  .

yaratalım  modayı    Eğer    kırmızı  rengi  seviyorsanız    Ozaman onu .

gardolabınızda   kendinize    ait   özel   bir  broş  veya    bilezik .

koleksiyonuz  varmı    sizin   onları   neyi nasıl   takılacağını

bilmelisiniz  artık

kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 4

HERKESİN  BİR  KUSURU  VARDIR  ÖNEMLİ  ONLARI


 YOLUNU  BİLMEK

Kısa    boyluysanız   pantolon ..

Eğer    vücudunuzun  üst  kısımlarını   uzun  görmek  istiyorsanız.

Düşük  belli   pantolonları   giyin.  bacaklarınız  uzun görmesini .

istiyorsanız    düz  çizgili   pantolonları  seçininiz     canlı  renkleri .

kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 5rahatlıkla  kullanabilirsiniz.

GÜZEL  OLMAK  GÜZEL   GİYİNMEK   HER KADININ   İSTEDİĞİ

SEVDİĞİ   BİR  ŞEY DİR    AMA  NASIL  GÜZEL   GİYİNE    BİLİRİZ

Her  zaman   kalktığımda  ilk  yaptığım   şey   dolabımı açmak .

Dolabın  karşısına   geçip   acaba   bugün  ne  giysem  diye  düşünürüm .

Genelde  hiç sıkılmam   bunu  yaparken   çünkü  zayıf  olduğum  için.

her şeyi  güzel  seçerim  ve  renklerine   göre  uyum  sağlarım .

aslında    her  şeyin  bir   kolayı  var   ister  uzun   boylu  olun  .

zayıf ,   kilolu  olun  hiç farketmez     giymeninde   bir  formülü  vardır.

Önemli   olan   kendimize  yakıştırmak  ve  güzel  olmak .


kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 6
ŞIK  GÖRÜNMEK   ELİNİZDE

Herkez   kim  istemezki   şık  olmayı    ancak   bunun   çok  zahmetli   bir iş

olduğunu   zannederler    halbuki   küçük  detaylara  bakaraktan   .

ve dikkat   ederek  sizlerde   her zaman  şık  ve   güzel olursunuz.

Dikkat  ederseniz   modacılar,  bile   kıyafetlerini  ayakkabılarını   ve aksesuarlarını.

 belirlesede   şunu  unutmayınız   her kadın   kendisinin  modacısıdır.

Önemli  olan   kendi tarzını   seçmeli  ayrıca  dikkat  etmelidir    giyinirken .

 renk  ve duruş   yani   renklilik  giyerseniz .

Örneğin    tepeden tırnağa    aynı  model    giyerseniz .


kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 7kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 8
 rütum  güzel   olmaz.

BEDENİNİZE  UYGUN OLANINI  SEÇİN


Vücudunuza   çok  büyük  uzun   bol  tişort,   yada   elbise  gibi.

küçük   kısacık   üzerinize  yapışan   sizi olduğunuzdan  kilolu  gösterir.

Örneğin   pantolon alırken   dikkat etmeniz   gereken  .


kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 9kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 10
Aldığınız   zaman   şunu  takip ediniz  büzgüsüz,  ve  pilesiz    pantolonları .

tercih edin.

PAYETLİ  KIYAFETLER

payetli    kıyafetleri  günlük   rahat  paçalarla   birleştirerek  gün içersinde.

 kullanabilirsiniz   Risksiz    bir şıklık   yakalama   peşindesiniz.

kombinizde   tek  bir payetli   parçaya  yer  verin .

kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 11

ALTIN  TON  KIYAFETLER


Artık  altın  tonlarının  günlük  kıyafetlerde  şıklıkla  .


kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 12
kullanıldığını  biliyoruz   bu sezon   özellikle   kazaklar.

 skinny   jeanlar   ve  aksusarlarda  altın  tonlarının   kulanıldığını

görüyoruz.

NELER   GİYİLİR


Aynı  türde   renkleri  seçininiz   yüzünüzden   başka  yere  kaçacak.

dikkate  engel   olmak için   desenlilerden    kaçınız.

Sarışınlar   için   siyaha   ve  esmerler  için   beyaza   daha çok vurgu.

yapmak   için  beyaz  giyiniz   yüzden  başka   bir  yere   dikkati   çekecek.

yada   fotorafın   zamanını    belirliyecek     bir mücevherden  sakınınız.

Bir  mevsimi    yada   bir  modayı  belirleyecek   giysilerden   sakınınız.


kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 13kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 14
 klasik   giysilerle    kalınız.

BÜTÜN  YIL    BOYUNCA    DERİ  GİYMEK   UYGUNMUDUR.

Tropik  yani  sıcak  mevsimlerde    deri  giymenin   imkanı  yoktur.

kendinizi    konforsuz  ve  sıcaktan   bunalmış    hissedersiniz.

çünkü    deriyi    ısıyı  tutar   Sıcak  havalarda    giyile bilen  giysileri

tercih   etmelisiniz.    kısa    giysiler   ve  pamuklu    kumaşlar   .


kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 15kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 16
iyi   seçimlerdir

MODA  DİYİNCE     SİZCE  AKLINIZA   NE  GELİR

Benim   aklıma    önce   moda  diyince    hep   ünlülerin .

ve  mankenlere    gelirdi    yada  illana    modacı    ve  ünlü   olmak.

gerekmiyor    moda   diyince   aklımıza   en  güzel  giyinmenin.

ve  kendi   tarzına    uygun    olanı   ve   yakışanı   giymeli.

kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 17 bence  önemli olan   yakıştırmak.

GELİN   SİZLERLE    GÜZEL   GİYİNMENİN   PÜF  NOKTALARINI

ANLATAYIM .

Örneğin  bir  yere   gideceksiniz    dolabınızı    açın    ilk  önce   hangi

kıyafetinizi    giyeceksiniz   ona  karar   verelim  elbise   giycem  veya.

etek    bunlardan  birini    ve   vücut   tipinize   göre  ve  yakışanı  seçmeliyiz

etek   bluz    giyelim   üzerine    nasıl    bir  renk   giymeliyim.

diye   düşündüğünüzde    etekle   bluzu    takım  olarak   giymenize.

gerek yok    kombile yerek   ve  yakıştırarak   giyebilirsiniz.

 kıyafetimizin  üzerine    aksuser  olarak    rengine  göre.

kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 18uygulaya  biliriz    ayakkabımız   ve  çantamız   uygun  olanıda  .

seçmeliyiz.

TRANSPARAN   ÜSTLERİ  GİYİNMEK

Transparan   üstleri  giyerken    göbek  probleminiz   varsa   onu  gizle

ye  bil mek  için  yüksek   bel   pantolon   yada   etekler  iyi .

bir  kombin   parçasıdır    sadece     göbeğinizi   gizlemekle   kalmaz.


kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 19kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 20
 aynı zamanda  bacaklarınızı  uzun  gösterir.

İNCE   HIRKANIZ

İnce   hırkanızın    manşetlerinizin    üzerine    cafflı    bileklik.


kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 21kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 22
geçirerek    bu  küçük  ile  şık   bir   görünüm   elde   edebilirsiniz.

VÜCUT  YAPISI

Eger    kıvrımsız   düz  bir   vücuda    sahipseniz   gögüs   altından .

oturan   kuru vaze    kesimli   elbiseler    ve ya   bluzlar   tam  size  göre.

Vücudunuza   tamamen   yapışan    bir  badi    giydiğinizde,   üzerinize.

 alacağınız   desenli   ışıltılı   bir  yelek    vücut   hatlarınıza    şekillendirmeye


kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 23kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 24
yardımcı   olacaktır.

KEMER BEL  HATTINIZI  İNCELTİR

Kemer   belirgin   bir  bel   hattınız    olmasa  bile   o  bölgeyi   vurgulayacak .

  ve  belinizi   olduğundan   daha  ince   gösterecek    bir aksesuardır.

kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 25

MAKYAJ YAPMAK  ZOR DEĞİL .


Herkez   yüzünü  daha    çekici    bir   hale    getirecek    zamana   sahiptir.

bu    her zaman   tüm   kozmetik   uygulamalarının    temelidir.

Bir   güzellik   ürününün  amacı   yüzün daha  canlı,   ilginç,   daha   genç .

 daha  şirin   ve   ya    daha  bakımlı  görünmesi ni   sağlamak   olmalıdır.

Yüzünüzünüze    makyaj   yapmak   demek  Size benzeyen  ama  sizden bile.

daha  iyi  görünene  ulaşmak   demektir  bu    bölüm   en  iyi  niteliklerinizi

en üst  seviye ye   çıkartırken   olası   tüm  kusurları en aza  indirmek

.için    bilmeniz   gereken   her  şeye    sahip    20""" dakikanız   ve  ya .

20""" saniyeniz   de  olsa   size    bunun   nasıl    yapılacağını   göstereceğim


kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 26


kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 27
 en   iyi     yüzünüzü     göstermek     ve  zamanını var


kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 28


MAKYAJINIZA   NE  KADAR   VAKİT   HARCAMALISINIZ

15"  dakika.

10  dakika.

5"  dakika.

2 dakika.

Nereye  gidiyor  olursanız   olun  alıştığınız   rutin  15" dakika  fazla.

olmamalıdır  işin  sırrı   rutinizi   değiştirmek tedir.

Ancak  15" dakika  da  uygulana  bilecek   kozmetikler.

5  dakikalık  hızlı   bir  rejime   sokmanın   imkanı  yoktur.

Yinede   benim  kolaylaştırılmış   tekniklerimle   bir kaç  dakika.

içinde   neredeyse   mükemmel   görüne  bilirsiniz.

Artık  makyajsız   yorgun  ve ya   savaş  boyalarını   sürmüş  gibi.

görünmenin   mazereti   yok.

ON  BEŞ   DAKİKALIK   YÜZ

İşte gün   boyu   etkisini    yitirmiyecek   eksiksiz   bir  görünüş.

 yaratmaya   vaktiniz   olduğunda   makyajınızı   nasıl   uygulacağınıza.

dair  öneriler.


kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 29kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 30
FONDÖTEN


İyi   bir  fondöten,   satın  alabileceğiniz   en  sıkı    çalışan   kozmik ürünüdür.

Cilt  tipinize  uygun  olan   birini  seçin   yeterince  kapatıcı .

örtücü   olan    hepsi   bir  arada    fondetenler  sıvı   pudra.

bileşimi  ve  her   fiyat    düzeyinde  bulunan   bilinen  ürünlerdir.

 ben   özellikle      cover   girl   revlon   ve  lorealde   bulunan

daha   düşük    fiyatı    serileri    beyeniyorum    daha  palı  olan .

markalardan   daha iyi    dayanıp  kurumuyorlar   ve  böylece .

kusursuz   bir  bitiriş    sağlamak  için  onları   onları   ıslatarak .

kullanmanız  gerekmiyor   bembeyaz   bir   renktemi   iyi  görünürsünüz .

Soğuk  tonları   arayın      Krem   ve  ya   grimsi   beyaz  renktemi

daha  iyi   görünürsünüz  sıcak   tonları   seçin   mercan,  kırmızı

bir ruj   alın   eğer  cildiniz   pembe   renge  daha   yakınsa  .

pembe   renk  tonlarına  sahipsiniz.  demektir.  kırmızaya   daha

yakın   bir  cilt   tonunun   anlamı   ise   sarı   renk   tonlarına .

sahip  olduğunuzdur   şimdi  bu  bilgiyi   alıp  eczanelerden .





kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 31kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 32
ve  büyük   mağzalardan    gönül  rahatlığıyla  kendi  renginizi

seçebilirsiniz.


BRONZLAŞTIRICI    PUDRA

Issız   bir  adaya   düşse   yanında  olmasını    en  çok  isteyeceği  ürün .

hangisidir   diye  güzel    kadınlardan    istediğinize   sorun    ve  cevap .

büyük   olasılıkla    bronzlaştırıcı   pudra   olacaktır   bu   sahip    olabileceğiniz.

en    çok   yönlü   kozmektir      brozlaştırma     yüz   makyajınızı    tamamlamanızın

bir  yoludur    Allığı   unutun   Allığın    yalnış    kulanılımından   daha   kötü

bir  şekilde   güzelliği  mahveden   bir  şey  görmedim   ne  kadar   fazla .

sayıda   çizgi  ve  halkayı    temizlemek   zorunda    kaldığı    sayamam   bile.

 Allığı   yalnış   şekilde    kullandığınız    taktirde   ya  sirk   palyaçosu.

yada    bir   zebra    gibi   görüneceksiniz.

Yüzünüze   renk   vermek  için   brozlaştırıcı   pudra   profesyonel  olmayan .

kişilerin   yüz  hatlarını    belirlemek   üzere    kullanmaları    için .

 mükemmel   bir   araçtır.  bunu   yanaklarda    burnun    iki  yanından .

aşağı   ya   doğru   incelmek   için   çene   çizgisinin    altında   gıdı   .

ve  ya   sarkmış    gerdan   görüntüsünü    ortadan  kaldırmak    için .

ve   yüze   renk  katmak   için   kullanın   bu   muhteşem   ürünle.

daha   güzel   görünen   bir   brozluk   elde  edebiliyorken   neden   güneşe .

çıkasınızki    Brozlaştırıcı  pudranın    benim  için   tüm   zamanların    en  favori


kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 33kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 34
 kozmetik  ürünü   olduğu    çok   açık .

GÖZLER

Orta  renkte   göz    farını   doğal   bir  gölge   halinde  tüm  göz  kapağına .

 fırçayla   sürün   Göz  kapağı    çizgisinde    ve  gözün   dış   köşesinin .

biraz   yukarsında    ıslatılmış    bir   göz  kalemi   ve  ya  daha  koyu   bir .

göz   farı   kullanarak    rengi  koyulaştırın    doğal   olmayan    bir   görünüme.

yol   açması    muhtemel   her  hangi   bir  çizgiyi   yok etmek  için   bunları .

 birbiriyle  karıştırın .

kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 35

MAKYAJ

Makyaj   yaparken    gözleriniz   ile   Dudaklarınızı    aynı    anda    vurgulamayın

Gözlerinize    belirgin    makyaj    uyguladıysanız     dudaklarınıza   açık  ve

hafif    tonda    boyamalısınız   hem  göze   hemde  dudaklara   yapılan  koyu .


kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 36kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 37
makyaj    yüzünüzde    agır  bir    ifade    oluşacaktır .

ÇİFT  İŞLEVLİ   KOZMETİKLER

Ruj ,  harika  bir  şekilde   krem   allık   işlevi   görür    Yüzünüzdeki   renkleri

düzenlemek  için   bunun   mükemmel    bir   yöntem    olduğunu  göreceksiniz.

Bir    makyaj   kalemi   dudak  çizgisini     belirginleştirmek  kızarıkları  .

kapatmak .  ve  kaşlardaki    boşlukları     doldurmak    için  gereken şeydir .

 Göz  farı   rujun    kalıcılığını   iki  katına   çıkarır    Maskara  acil durumlarda.

 bir güzellik  simgesi   sağlar    koyu   kahve   rengi   göz  kalemi   dudak

kalemi    olarak   kullanabilir   kuru  allık  dudakları   belirginleştirmek .

 ve   ya    dudak  rengini    değiştirmek   için   kullanabilir.

Yarı    şeffaf   pudra,  kaşları    daha   az    belirgin   hale  getirmek .

ve  rujun    kalıcılığını    artırmak  için  kullanabilir   .

Kapatıcı,  kızarıkları   gizler   ve   göze  çarpan   bir  burnu   inceltmeye .

yarar   Pudra    ponponlarına     saç  spreyi    püskütürülmesi  pudranın  .

olduğu  yerde  kalmasını    ve  uçuşmamasını    sağlar.

Gün  ortasında   makyajınızı  tazelerken    hafif  uygulamalarda   bulunun .

 ciltteki    yağ   makyajın    rengini    emerek   yoğunlaştıracak   ve  yapay

görünmesine   sebeb   olacaktır     Sıkılaştırılmış    pudra   sahiptir.

 ve   daha    az   göze  çarpar  Pudrayı    fırça  yardımıyla   sadece  yüzün

orta  kısımlarına    uygulayın   yüzün  yan  tarafları    her zaman  .


kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 38kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 39kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 40


kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 41
 daha  kuru  olduğundan   pudra  sürmeye  gerek  yok.

EKOSE  KUMAŞLAR

Ekose  kumaşlar   modernize edilerek  bu sezon.

tekrar  hayatımıza girdi  Drapeli  ekose elbiseler


kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 42
ekose kısa montlar mini ekose elbiseler ve vazgeçilmez


kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 43
Ekose gömlekler  olarak  her üründe kullanabilirsiniz.


YÜZÜNÜZE  BRONZLUK

Yüzünüze bronz bir görüntü  vermek için sadece  bronz allık

Kullanmanız  yapay  bir  görüntü  elde etmenize neden  olabilir

Bunun yerine  bronz allığınız   cilt renginize  uygun  bir pudra ile


kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 44
karıştırarak uygulamayı deneyin  ne kadar  doğal   bir sonuç

kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 45elde ettiğinizi  göreceksiniz

 .


 MODA

Moda  yaşamın  vazgeçilmez  ayrıntısıdır  moda kısa

ca  yakışan demektir .Yakışan her şey  kişiye

pozotif  enerji verir  Bu pozotif enerji  İnsanın  çevresinide  olumlu etkiler Sözün kısası  moda yaşamın bilinmeyen  başarı  serüveninin  gizli kahramanıdır Doğru parçaya  doğru  yatırım  yaptığınızda  ve biraz hayal gücünüzü   kullandığınızda

yılın  her mevsiminde şık ve trendi  görüne bilir  aldığınız

her parçayı  giyebilirsiniz.


kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 46


BULUZLAR 

kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 47İnci  askılı  kısa kollu  ipek  şifon  bluzlarınızı  kış  geldiği için  kullanmaktan

vazgeçmeyin   Uzun kollu şık  ve  bolero  ve hırkalarla  bluzlarınızı  bulun

duğunuz mevsimine  uygun  olarak ayarlayabilirsiniz  yakası açık

bluzun  boynuna   fular sararak gizleye bilir  kıyafetinize  yenilik kata bilirsiniz


TAYTLAR

Son sezonun  vazgeçilmez  modası  taytlar  her mevsim  giyebilmek için

uygun parçalardır  diz üsttü triko   elbiseler  uzun  hırka  yada kazaklarla

birlikte  kombinleye bilirsiniz  Soğuğa  karşı  önlem almak için

tayttınızın içine  aynı  renkte  kalın çorap  giyebilirsiniz .

Taytlarla  birlikte diz üsttü  çizmeler  giymek  hem şık


kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 48
hemde  trendi  görünmenizi  sağlar.


 GÖMLEKLER


Beğenerek aldığınız  ince gömleklerinizi  uzun kollu  Vyakalı   kazaklarınızla  birlikte

giyebilirsiniz  Özellikle yakası  fırfır detaylı  pul ve boncuk  işlemeli  gömlekler .

V yakanın   içinden  görünür  bunun sayesinde  hareket  katmanızı  sağlar.

kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 49

ELBİSELER


kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 50
Orta  kalınlıkta  kumaştan  üretilmiş  yaz döneminde  aldığınız  uzun yada

kısa elbiselerinizi  ceket  ve hırka birlikte   giyerek  kış  mevsimine

 uyarlayabilirsiniz  kısa  elbiselerinizi  taytlarla  kombinleyip  tunik  olarak

kullanabilirsiniz

GÜNEŞ  GÖZLÜKLERİ

Gözlük  genellikle  sağlık amaçlı  takılan  ve gözlerimizi  zararlı ışınlardan

koruyan bir aksesuar  olarak  değerlendirir Ama  bayanlar  genellikle

aksesuar kelimesi  geçtiği için  sağlık  tarafına  bakmadan  şıklığına .

yoğunlaşmaktadır  Gözlükler 2  farklı şekilde  güneş gözlüğü  ve optik

numaralı gözlükler  olarak kullanmaktadır Öncelikli  olarak  güneş  gözleri

seçimi  yaparken duyacağımız  terimler  ve dikkat  etme gereken  noktaları

dile getireceğiz  Gözlüğün   kalitesi  aslında  elinize aldığınızda  kendisini

belli etmektedir  Çerçevesinin  yapısı  kullanılan  ham maddesinden  daya

nıklılığını  göstermektedir piyasada  enjoksiyon  ham maddesinin

Mağzalarda satılan  gözlüklerin  hepsi  Sağlık  bakanlığı  tarafından

 Onaylandığı  için    mağzalardan  aldığınız  gözlüklerin  sahte  ve emitasyon

olma  şansı  yoktur  Güneş  gözlüklerinde  çok kez duyacağınız  bir durumda

ekartman  büyüklüğüdür kıyafetlerde  olduğu gibi  farklı bedenler  bulunmak

tadır  Kafa  yapınızın  büyüklüğüne  ve yüz  şeklinize  göre  ekertmanlar

büyütülebilir  ve  küçültülebilir  Bir gözlüğü  satın alırken  satıcısını  dediğine

inanmayın  kendiniz  tabiiki  bu gözlüğün  size  uygun  yapıda  olup olmadığını

 fark edebilirsiniz  süslendirilmiş  iltifatlar  ile kendinizi  şımartarak  satıcının

sizi  Güneş gözlüğü  için uygun  fiyatlı   ve  kaliteli  markalar  arıyorsanız

Wivaldi   Osse x line  Mustang  gibi markaların  modellerini tercih edebilirsiniz

Çıtanın üzerine biraz daha  çıkmak istiyorsanız  Ray Ban  Prada  Versace

 gibi markalar size uygun  olabilir  Çerçeve  ve cam  kalitesi  bakımından ise

Tagheuer  gibi  bir  marka   size  tüm ihtiyaçların   Optik  numaralı  gözlük

 seçiminde   modern  bire  arayış  içersindeyseniz   tercihinizi   faset  vidalı

 sistemlerden  oluşan  Güneş  gözlüğü  için  dikkat etmeniz  gereken  bir diğer

nokta ise  camlarıdır  Camların özellikleri  sağlığınız  için çok önemlidir

Özellikle  polorize  cam  çeşitleri  beyendiğiniz   gözlük  üzerinde  var ise


kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 51kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 52
 Camlarınız  güneşin  yansımalarını  ve gözlere  birebir   zararlı  etkileri

 bu demektir   Aynı  zamanda  ult ra  viole   özelliğinide   sorun

DOLGUN  PARLAK  DUDAKLAR

Hangi erkeğe  çekici  gelmez ki  Uygulayabileceğiniz  bir kaç kolay adım ile sizlerde

lk  İolarak  yapmanız  gereken  şey  dudaklarınızı  uygulayacağınız  işlem öncesi

Hazır hale  getirmektir  Dudaklarınıza  çekici ilk olarak  yapmanız  gereken  şey

dudaklarınızı  uyugulayacağınız  işlem öncesi  hazır  hale  getirmektir  Dudaklarınıza

bir ilk olarak  yapmanız  gereken  şey  dudaklarınıza  uygulacağınız  işlem  öncesi

 hazır hale  getiriniz  vazelin   yada   dudak balmı   nivea soft  uygun  bir seçim olacaktır

Uygulayın   ve beş dakika  bekledikten  sonra  fazla lıkları  peçete ile alın  Uygulamaya

 Öncelikle   dudak çerçevenizi   belirlemekle   başlayın  Dudak  çerçevenizi  rujun

 sivri ucunla  belirleyin  Eğer  rujunuz    matsa  aynı  işlemi  rujunuzla  eşleşen  bir dudak

kalemiyle yaparak  Rujunuzu  dudaklarınıza   ince bir katman  halinde sürün  ve üzerine

rujun   daha  kalıcı  olmasını  sağlamak  amacıyla  asparan  pudra  maxfaktor  ürünlerini

tercih edebilirsiniz  demektir  Dudaklarınız  görünüm  kazandara bilirsiniz  Üst dudağınızın

 ortasındaki   kavisin  üst  kısmına  ve  alt dudağınızın  ortasındaki

 kavisin  üst kısmına  ve alt dudağınızın  son olarak  dudaklarınızın

orta kısmına  kalp  şekli oluşturacak  şekilde   dudak parlatıcısı

uygulayın  Bu parlaklıkta  kısmının  altına  dudaklarınızın  çok daha  dolğun .

görünmesini  sağlayacak  kalemi  Uygulamaları  yapmak için  yeterli bir  zamanınız yoksa

kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 53sadece  kırmızı  tonlarında  Işıltılı bir  ruj   daha az  etkili  olsa  da  aynı  oranda .

seksi   bir  sonuç  elde  etmenizi  sağlayacaktır   Bir kaç   basit  adımla

dudaklarınıza   sahip  olabilir  çekiciliği   yakalaya bilirsiniz



NEDEN ORGANİK   MAKYAJ   MALZEMELERİNİ SEÇMELİYİZ 

Cildimiz  vücudumuzu   saran  ve koruyan  bir  yapıdır. 

Cilt  üzerinde  kullanan  malzemelerin " yüz  de altmış emilir. 

ve  dolaşım  sistemimize  karışır. kullandığımız  kimyasal  malzemelerin 

cildimiz üzerinde   yarattığı  bazı  olumsuz   etkiler  olabilir bunun için. 

sağlıklı  ve doğru  malzemeler  tercih  ettiğimize  emin olmamız gerekir. 

Buradan yola  çıkarak organik  makyaj   malzemeleri  konusunda  yapılan 

çalışmalar ve geliştirmeler  yaygınlaşmıştır organik ürünler  bizi  hem  kimyasalların  olumsuz. 

etkilerinden uzaklaştırır  hemde cilt  yenilenmesine  katkıda  bulunur. 

Kozmetik   malzemelerinin  etkisi  farklı cilt  yapılarına  göre değişir. 

bu  yüzden  cildiniz  için  hangi  ürünlerin  uygun  olduğuna  karar vermeniz. 

gerekir  organik  makyaj  malzemesi  seçerken  hangi oranda doğal  olduğuna. 

da  dikkat  etmek  gerekir örneğin  bazı  ürünler  bitkisel  olsada  bitki  özlerini

az  miktarda  içeriyor  olabilir organik  makyaj  seçiminin  bir  diğer nedeni . 

ise  cildin renklenirken   aynı  zamanda  besleniyor  olması  organik ürünlerin . 

içerdikleri  bitkisel yağlar  cildin  yenilenmesine  katkıda bulunur. maskara ve. 

fardan,  rujlara    fondöten , pudralardan  makyaj  temizleme  malzemelerine. 

hatta makyaj   fırçalarına  kadar.  tüm ürünleri  organik  olarak  bulabilirsiniz. 

organik  kozmetik  alanında  ürünler  dir. 


kilolu bayanlar icin giysilerbluzlar 54






Tavsiye ettigimiz diger makale : 2013 yazlık tunik badiler