Thursday, August 9, 2012

Çivili Kasnak İşi Modelleri

Çivili Kasnak İşi Modelleri | YapayBilgi





Web sitemizde, 26 kategori'de, 1,173 adet makaleye yazılmış, 2182 yorum bulunmaktadır.













    Çivili Kasnak İşi Modelleri


0


Facebook'ta Paylaş ~
Twitter'da Paylaş ~
Friendfeed'ta Paylaş ~
Google'da Ara ~
Yorum Yap!





Son yılların modası olan Çivili kasnak işi modelleri ile evinizin her köşesi renklenecek. Salondan mutfağa, yatak odasından oturma odasına evin her köşesinde rengarenk, cıvıl cıvıl Çivili kasnak işi örtüleri kullanabilirsiniz.
Sizler için Çivili kasnak işinin nasıl yapıldığını daha önce anlatmıştım. Tekrar hatırlamak için ilgili yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Çivili kasnak işi örtülerle eviniz şenlenecek. Çivili kasnak işi ile masa örtüleri, sehpa örtüleri, fiskos masa örtüleri, mutfak takımları yapabilirsiniz. Evinizin her köşesinde bulunan rengarenk muhteşem el emeğiniz; çivili kasnak işleri ile evin havası değişebilir.
Çivili kasnak işi örtülerini çeşitli çiçeklerle, güllerle, boncuklarla, taşlarla süsleyerek yeni tasarımlar yapacağınız gibi sizler için hazırladığım galerideki modelleri de kolaylıkla yapabilirsiniz. Farklı farklı renkleri ve aksesuarları kullanarak muhteşem çivili kasnak işlerini isterseniz evinizde kullanın, isterseniz kızınızın çeyizinde kullanabilirsiniz. İşte size el emeği göz nuru, yaparken stres atacağınız çivili kasnak işi modelleri!

Yasaklı Sitelere Giriş Yöntemleri İçin Tıklayın


Gelen Aramalar: 2012 çivili kasnak işi modelleri

Benzer İçerikler:







  • Kategori: Hobi

  • Ağustos 9, 2012

  • 0 Yorum

  • 13 kez okundu.

  • YapayBilgi













©

No comments:

Post a Comment