Monday, September 23, 2013

KAŞARLI RULO BİFTEK




 


kasarli rulo biftek 1


Misafir sofraları için harika bir lezzet...

MALZEMELER:

10 adet biftek

1 adet domates

1 adet kuru soğan

3 adet sivri biber

1 çorba kaşığı salça

1 su bardağı rende kaşar

tuz


kasarli rulo biftek 2


YAPILIŞI:

  Öncelikle domatesin kabukları soyulup küp doğranır. İçerisine yine küp doğranmış soğan ve küçük doğranmış biber eklenip karıştırılır. Biftekler tektek arasına doğranmış domatesli karışımdan bir çorba kaşığı  koyup rulo şeklinde sarılarak tencereye dizilir. Salça bir bardak su ile karıştırılıp bifteklerin üzerine dökülür. Yine bifteklerin üzerini geçmeyecek şekilde su eklenir. Kısık ateşte 2-2,5 saat suyunu çekene kadar pişirilir. Pişen etler fırın kabına dizilip, üzerlerine kaşar rendesi eklenerek  fırında kaşarlar kızarana kadar bekletilir. Sıcak olarak servis yapılır....


kasarli rulo biftek 3



AFİYET OLSUN














No comments:

Post a Comment