Sunday, September 1, 2013

TENCERE KEBABI



tencere kebabi 1


Malzemeler:

1/2 kg kuşbaşı et

2 adet domates

2 adet patates

1 adet soğan

1 yemek kaşığı salça

Sıvı yağ

Tuz, karabiber, pul biber

Hazırlanışı:

Kızdırılmış yağda kuşbaşı etleri suyunu çekene kadar pişirin. İnce doğranmış soğanları suyunu çeken etlere ekleyin. Soğanlar yumuşadıktan sonra rendelenmiş domatesi ve salçayı ekleyin. 5-10 dakika karıştırın. 3 su bardağı kaynar su ilave edip hafif hararetli ısıda et yumuşayıncaya kadar pişirin.

Patatesleri küp küp doğrayıp, ete ilave edin. Tuzu ve baharatları ilave edin ve patatesler yumuşayıncaya kadar pişirin.


tencere kebabi 2



No comments:

Post a Comment