Thursday, August 22, 2013

gelin çeyizleri görüntüleri

Merhabalar sevgili web sitesi takipçilerimiz. Yogun istek üzerine sizlere bugün gelin çeyizleri görüntüleri makalesini yayinlamaya karar verdik.


Nişan sürecinde en çok uğraştığımız şey bohçalarımız oldu. Zor beğenen bir çift olarak en ufak bir eşya için bile baya dolaştık:) Damat tarafından bana anneme ve babama çok güzel bohçalar geldi. Tabiki en detaylı ve özenlisi benimkilerdi:) Bohça için nişan kutuları yada sandıkları yerine bundan sonraki tatillerimizde ve balayımızda kullanacağımız valizleri tercih ettik. Benim valizim pembe nişanlımınki mavi:) Bohçaların ilk süslü hallerinin fotoğrafı yok çünkü açılma merasimini nişan günü atlattık. 


gelin ceyizleri goruntuleri 1


Çamaşır setlerim ve 6'lı gecelik setim;


gelin ceyizleri goruntuleri 2


gelin ceyizleri goruntuleri 3


Fransız gipürlü bohça şase takımımı bayılarak seçmiştim:) Bohçalar masa örtüsü ve fiskos örtüsü olarak kullanılabiliyor kenarlarındaki silikonlar açıldıktan sonra.


gelin ceyizleri goruntuleri 4


gelin ceyizleri goruntuleri 5


gelin ceyizleri goruntuleri 6


gelin ceyizleri goruntuleri 7


 Bohça için terlik arayışına girdiğiniz anda karşınıza tüylü terlikler harici seçenek çıkmıyor resmen. Tüylülerden hiç hazetmediğim için en sonunda bu tatlı fiyonkluları bulduk:)


gelin ceyizleri goruntuleri 8


İpekli pembe pijamalarıma herkes bayıldı:) Tarak seti için en iyi marka monalisaymış aklınızda bulunsun, eminönü alışverişinde bunu tercih edin bence:) 


gelin ceyizleri goruntuleri 9


Günlük elbise ayakkabım ve çantam


gelin ceyizleri goruntuleri 10


gelin ceyizleri goruntuleri 11


gelin ceyizleri goruntuleri 12


Makyaj-bakım sepetim;


gelin ceyizleri goruntuleri 13


İçindekilerde işte böyle:)


gelin ceyizleri goruntuleri 14


Valiz ve sepetin içine çörek otları serpiştirilmişti mutluluğumuza bereket getirsin diye:)


gelin ceyizleri goruntuleri 15


Bohça şase seti gecelikler, pijama, çoraplar ve terlik Eminönü Hürriyet Pasajından alındı. Size tavsiyem eminönünde ana caddedeki çeyizcilerdense Hürriyet pasajını tercih etmeniz. Burada kesenize göre her markayı her modeli bulmanız mümkün. Pierre cardin gecelik setlerinden her dükkanda bulabilirsiniz. Bursa Kumaş pazarının alt katındaki Mesut Tuhafiye Pierre Cardin için uygun bir adres. Benim gibi Karmen tercih edecek olanlar varsa Hürriyet pasajında belli yerlerde satılıyor:) Terlik içinde çeyizcilerdekini değilde ayakkabıcılarda satılanları tercih etmenizi tavsiye ederim. Hem daha kaliteli hemde daha çok çeşit bulabilirsiniz:) Yeni nişanlı benden tavsiyeler bunlar:) Sırada damat bohçası var:)



Bu yazi hakkinda daha detayli yazi bulabileceginiz guzel bir kaynak : yeni gelin çeyizleri

No comments:

Post a Comment