Saturday, October 19, 2013

Borçlarınızın altında ezilmeyin



borclarinizin altinda ezilmeyin 1



Ramazan bayramını geride bıraktıktan sonra şimdi önümüzdeki bayrama bakmak lazım. Kurban bayramı bu sene Salı gününe denk geldiği için, Pazartesi de arife olması dolayısıyla yarım gün olduğu için pek çok kişi için tatil cuma akşamından başlayacak. Pek çok çalışan kişi kış gelmeden son bir uzun tatil yapabilmek amacıyla yine tatil beldelerine kaçmakta. Yurtiçi olsun yurtdışı olsun tatil için son fırsat bu bayram.


Tabii bayramlarda tatil yapmak diğer zamanlara göre biraz daha pahalıdır. Ayrıca sonbaharın gelmesiyle birlikte yeni sezonda pek çok farklı masraf da bulunmakta. Mesela okullar açıldı, kırtasiye ve kıyafet masrafı hat safhaya geldi. Sonra pek çok ev kışa girmeden bakım ve tadilat ister. Tüm bunlar üstüste gelince elde ve cepte ne kalır?







Neyse ki bankalar çok uygun koşullarda kredi imkanı sağlamakta. Sadece bir sms ile tc kimlik numarasının yollanması yeterli. Kredi başvurusunun cevabı anında cep telefonuna geliyor. Ve en yakın şubeye gidip kredi alınabiliyor. İnternet bankacılığı kullanıcıları başvurularını internetten de yapabilmekte. Bu şartlarda kredi alıp azar azar ödeme imkanı varken dağ gibi birikmiş borç altında kalmaya hiç gerek yok.




Pin It

No comments:

Post a Comment